Samenwerking tussen Kees Jan Markens en Geert-Jan Waasdorp

Samenwerking tussen Kees Jan Markens en Geert-Jan Waasdorp

Een mooie ontwikkeling in recruitmentland! De samenwerking tussen Kees Jan Markens (Recruiters Connected) en Geert-Jan Waasdorp (Werf&). Hoe is dat zo gekomen en wat houdt dit partnership in?

Van af en toe contact naar structureel samenwerken

De afgelopen jaren belden de heren elkaar regelmatig op. De ene keer wilde Kees Jan wat bij Werf& plaatsen en de andere keer Geert-Jan wat bij Recruiters Connected. Het viel hen beiden op dat het contact steeds vaker werd gezocht en dit leidde tot een lunchmeeting.

Dit was uiteraard erg gezellig, maar ook heel nuttig. Het werd al snel duidelijk: Geert-Jan en Kees jan kunnen elkaar op veel vlakken structureel versterken.

Waarom is de samenwerking tussen Geert-Jan en Kees Jan logisch?

Samenwerken klinkt misschien leuk, maar daar zit natuurlijk iets achter. Op welke vlakken hebben Kees Jan en Geert-Jan raakvlakken en waarom is het logisch om hun krachten te bundelen?

Kees Jan is met Recruiters Connected dé netwerkclub voor recruitment

Kees Jan Markens is medeoprichter van Recruiters Connected: de netwerkclub voor recruitmentprofessionals in Nederland. Recruiters Connected heeft veel kennis over recruitmentmarketing en recruitmentsoftware en is in contact met bijna alle leveranciers. Onze leden kunnen bij ons terecht voor:

  • 6 gratis events per jaar om kennis op te doen en te netwerken;
  • gratis webinars over o.a. sourcing, referral, marketing;
  • gratis wekelijks relevant vaknieuws;
  • korting op het plaatsen van Recruitment vacatures en sourcing;
  • korting bij events; Recruitment Tech en Werf&;
  • korting bij leveranciers van tech, trainingen, marketing;
  • hulp bij het vinden van een opdracht of baan;

Geert-Jan is de opleider en ondersteuner van recruitmentprofessionals

Geert-Jan Waasdorp is oprichter van Intelligence Group en de Academie voor Arbeids­markt­communicatie.

Intelligence Group is een internationaal data- en techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Zij verzamelen en verrijken arbeidsmarktdata. Data over de arbeidsmarkt helpt organisaties om kandidaten te verleiden en te werven op een slimmere manier.

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie biedt opleidingen, masterclasses, e-learnings en events aan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving, (e-)recruitment, employer branding en employability. De Academie heeft als doel de vakgebieden arbeidsmarktcommunicatie en werving door te ontwikkelen en verder te professionaliseren.

Recruitment = kennis delen

Kees Jan heeft leden. Geert-Jan heeft lezers en studenten. Beiden zijn gericht op het delen van kennis. Samen bundelen we recruitend Nederland. We leren van elkaar, we delen elkaars content en werken samen om recruitment nog beter op de kaart te zetten.

Alle lichten staan op groen en we gaan van start. Deze samenwerking tussen Kees Jan Markens en Geert-Jan Waasdorp gaat zeker bijdragen aan nog meer professionalisering van recruitment Nederland.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.