Wat kan Lintberg voor jou betekenen?

Weer een nieuwe partner! En daar zijn wij maar wát blij mee. Lintberg is met ruim 70.000 kandidaten in het topsegment hét online platform voor senior professionals. We hebben het hier over de top 2% van de Nederlandse arbeidsmarkt. Sinds 2007 helpen wij corporate recruiters en executive search bureaus bij het invullen van vacatures met een salaris vanaf € 100K. Kandidaten van Lintberg zijn niet allemaal actief op zoek, maar staan wel open voor de juiste nieuwe uitdaging. Wij weten hoe je de perfecte kandidaat in het topsegment kunt bereiken en benaderen.

De kracht van Lintberg voor recruiters:

1. Vacature publicatie.
Plaats voor € 650 jouw vacature op Lintberg en bereik 69.967 toptalenten binnen het besloten Lintberg-netwerk. Net zo lang tot de rol is ingevuld.

2. Talent Alert.
Wij scannen de markt continu en kennen onze kandidaten als geen ander. Spot Lintberg kandidaten die passen bij jouw organisatie? Dan ontvang jij direct een Talent Alert.

3. Shortlisting.
We nemen graag werk uit handen: met onze Shortlist Service ontvang je snel een lijst met geschikte kandidaten. Maatwerk, tegen een gunstig tarief!

Lees hier meer over Lintberg!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.