Niet de grootste worden, wel de beste zijn

Hi! Mogen we even voorstellen: Simon Suesan van Jij&Simon, ons nieuwste lid van Recruiters Connected. Kort door de bocht: hij Recruit Recruiters! Je leest hier wat hij precies doet en hoe hij jou kan helpen.

Hoe het begon

In 1987 geboren in Den Haag en zeer vrij opgegroeid in een warm, ondernemend gezin. Geleerd ‘altijd jezelf blijven’ en mede daardoor een authentieke, vrije geest ontwikkeld. Na een uitvoerige studietijd in Rotterdam, waar ik onbewust altijd bezig was met mensen (zowel privé als op zakelijk gebied), ben ik mijn carrière in 2012 begonnen bij een klein, hard groeiend uitzendbureau Aethon.

Een leerzame ontwikkeling

3,5 jaar later, het bedrijf 6 keer zo groot zien worden en een interessante managementpositie te hebben bekleed, was ik toe aan iets nieuws. Iets met meer inhoudelijke, persoonlijke diepgang. Per ongeluk kwam ik in 2016 in contact met Echt Carrièremakers, een schot in de roos. Hier heb ik 2 jaar als W&S consultant gewerkt en bemiddelde ik commerciële professionals bij recruitmentbureaus. Een zeer leerzame tijd voor mij als mens en professional. Ik heb hier een zeer groot netwerk opgebouwd van mede vakgenoten (recruiters & consultants) en veel kennis over alle verschillende bureaus vergaard.

Mijn belangrijkste les: mijn kracht ligt niet in het overtuigen van mensen en het hele commerciële ‘recruitmentspel’, maar juist in het meedenken en adviseren van ‘Klandidaten’ (klanten en kandidaten). Meer matches maken waar ik echt in geloof in plaats van puur te willen scoren.

Er écht zijn voor de klandidaat

Deze nieuwe inzichten en eigenwijze visie op de huidige markt hebben me doen besluiten om het voor mezelf te gaan doen. Jij&Simon is een feit. Ik geloof dat, zeker in tijden van de zogenaamde ‘War on Talent’, Klandidaten behoefte hebben aan een trusted advisor, iemand die meedenkt en adviseert over-, en oprecht luistert naar de wensen en ambities ten aanzien van de carrière of groei van het bedrijf, om uiteindelijk naast de hard skills de juiste match te maken op soft skills en op cultuur/DNA.

Mijn aanpak is persoonlijk, eerlijk en (wellicht) eigenzinnig en laat zien dat recruitment een ambacht is waar grondig onderzoek, geduld, oprechte interesse en tijd voor nodig is. Geen genoegen nemen met elk antwoord en durven challengen. Hiermee zorg ik voor een kwalitatieve match gebaseerd op de wensen en ambities van klandidaten. Dit doe ik voor commercieel toptalent en als ambassadeur van diverse recruitment organisaties waar ik in geloof/zelf zou willen werken.

Over 5 jaar wil ik bekend staan als oprechte trusted advisor voor top professionals en opdrachtgevers.

De zogenoemde klandidaten weten mij dan rechtstreeks te vinden. Persoonlijk, kwalitatief en betrouwbaar. Ik wil dat professionals en klanten over mij zeggen dat ik heb geluisterd naar de belangen en zodoende heb verrast, geïnspireerd en mijn afspraken ben nagekomen. Wellicht heb ik tegen die tijd extra consultants aangenomen, maar dit is niet mijn doelstelling.

Niet de grootste worden, wel de beste zijn.

Sta je zelf op een punt in je carrière dat je het even niet meer weet? Word je overspoeld met geweldige ‘droombanen’ maar heb je geen tijd om je overal in te verdiepen? Of wil je gewoon eens sparren over je carrière/de markt: feel free to contact!

Tot snel, tot horens.

Simon
simon@jijensimon.nl
06-25195791

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.