Mystery guest event revealed: Recruitment Scan

Eindelijk is het zo ver: een fysiek kennis- en netwerkevent. Nederland heeft lang op zijn gat gelegen, maar stukje bij beetje mag en kan er steeds meer.  Zo ook kleinschalige events, zoals netwerkbijeenkomsten. Wij van Recruiters Connected kunnen niet wachten om jullie weer te zien. Maak alvast kennis met onze sprekers!  

Je hebt de informatie wellicht al voorbij zien komen, maar voor de zekerheid kun je het hier nog eens teruglezen.  

Datum: donderdag 23 september 2021
Tijd: 16:00 – 17:30 uur
Locatie: Corendon hotel Schiphol/Badhoevedorp
Extra optie: aansluitende netwerkborrel met veel hapjes en drankjes van 17:30 tot 19:00 uur tegen een vergoeding van €29,- 

Er komen 4 sprekers naar ons event. Zij gaan het hebben over software, tools en diensten met betrekking tot het werving- en selectieproces.  

De sprekers

Op ons event komen de volgende bedrijven spreken: BrainsFirst, Jobtimiser en Search & Co. TheRecruitBoosters zouden eerst komen spreken, maar die komen uiteindelijk op ons volgende event! De vierde spreker is een mystery guest. Vandaag maken wij dit bekend: het is Recruitment Scan. Een totaal nieuw bedrijf en nieuwe tool die is gefocust op kostenbesparing. 

Recruitment Scan optimaliseert jouw recruitmentproces en helpt je besparen op de inkoop van recruitmentmiddelen, zoals marketing, mensen en software. Onze missie is om organisaties te behoeden voor onnodige recruitmentkosten. Jouw volledige recruitment(plan) wordt gescand door onze ervaren consultants.
recruitmentscan.nu

Nog niet aangemeld? In de nieuwsbrief vind je een link naar het aanmeldformulier. Tot dan! 

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.