Waar wij het voor doen


Missie:
verbinden en informeren

 

Recruiters Connected merkt dat er tegenwoordig erg veel van recruiters gevraagd wordt. Je wordt recruiter omdat je goed bent met mensen, niet omdat je veel weet over software en marketing. Dit wordt tegenwoordig wel van recruiters verwacht. Wij zijn er om kennis te delen. Dit doen wij bijvoorbeeld in de vorm van artrikelen, kennis- en netwerkevents en webinars. 

Onze leden-events, dat zijn er minimaal vijf per jaar, zijn een uitstekende manier om recruitmentprofessionals met elkaar te verbinden op een nuttige en leuke manier.Tijdens de extra lange koffiepauze of tijdens de altijd geslaagde borrels wordt altijd volop genetwerkt.

Visie: transparantie en eerlijkheid op de markt creëren

 

Er zijn techbedrijven en marketingbedrijven die goed zijn in hun verhaal en software verkopen, maar die in werkelijkheid weinig goeds bijdragen aan effectieve recruitment. Dat vinden wij jammer. Doordat Recruiters Connected onafhankelijk is, het ledenbelang voorop stelt en zo groot is geworden, kunnen we goed met onze leden meedenken over passende leveranciers

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.