Werkgeluk voorop!

Net als onze kandidaten toe aan meer werkgeluk? Meinselect zet dit voorop; samen gaan we voor successen mét werkplezier.

Door de persoonlijke aanpak met oprechte interesse naar werkgeluk maken we duurzame matches binnen de bouw & vastgoed.

Heb jij ons boekje ‘Werk gelukkiger in drie stappen’ (te vinden op onze website) al bekeken?

Kwaliteit in plaats van kwantiteit en duurzaamheid

Meinselect gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit, wat er mede voor heeft gezorgd dat Corinne Meinster, de oprichtster, bij de laatste drie genomineerde zit voor de Bureaureacruitment awards 2022. Dat onderscheidend vermogen zit wel goed.

Zin in goede koffie?

We werken binnen een hecht team vanuit hartje Breda fijn samen. Sluit jij bij ons aan, dan zijn we benieuwd naar wat jou gelukkig maakt in een baan en gaan we daar voor! Bekijk hier de vacatures binnen ons gezellige team.

Over Meinselect

De visie van Meinselect is dat een geslaagde bemiddeling meer is dan een getekend arbeids- of detacheringscontract, maar een proces wat zich vooral vertaalt in een duurzame match en vruchtbare arbeidsrelatie. Voor Meinselect staan de inhoudelijke kwaliteiten en de persoonlijkheid van de professional ten opzichte van het functieprofiel van de klant hierin centraal.

Meinselect organiseert met passie en plezier een duurzame match bij bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars en aanverwante bedrijven. Wij zijn persoonlijk en betrokken bij onze opdrachtgevers én kandidaten. Wij zijn aangesloten bij de ABU en zijn gecertificeerd conform de Stichting Normering Arbeid, op deze manier volgen wij de strikte wet- regelgeving binnen de uitzend- detacheringbranche.

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.