Sterke behoefte aan vakinformatie

De websites van alle Vakmedianet titels hebben de afgelopen week gemiddeld 57 procent meer bezoekers getrokken. Volgens de grootste vakuitgeverij van Nederland komt dit door de coronacrisis: evenementen worden afgezegd, mensen werken thuis en de informatiebehoefte onder professionals via online kanalen blijkt nu extra groot.

Zoeken naar antwoorden
“Onze lezers weten ons meer dan ooit online te vinden”, zegt ceo Erik Hoekstra. Als mogelijke oorzaak van de toename noemt hij het massale thuiswerken, waardoor werknemers meer tijd hebben om de website van hun vakgebied te bezoeken. ”Ook blijkt de informatiebehoefte onder de professionals die wij bedienen, enorm groot. Iedereen zoekt naar antwoorden. Hoe gaan we met de crisis om? Wat is de impact binnen mijn industrie of doelgroep? Wat kan ik als bedrijf doen? Wat doen mijn collega’s?”

Coronadossiers per vakgebied
Alle redacties houden een uitgebreid coronadossier bij met de maatregelen en gevolgen voor het vakgebied. “Deze artikelen worden zeer goed gelezen. Onze redacties werken er hard aan om die dossiers up-to-date te houden.”

De online-gebruikers bezoeken samen ook aanzienlijk meer pagina’s op de Vakmedianet-websites. “Vorige week steeg het aantal pageviews met maar liefst 49 procent.”

 

De Vakmedianet websites bereiken dagelijks vier keer zoveel goede kandidaten dan Indeed en Monsterboard samen.

 

Recruitment per vakgebied;
Horeca recruitment naar dieptepunt. Food retail, Arbo, Techniek booming!

Het is niet verrassend dat employer branding campagnes voor Horeca werkgevers allemaal in de ijskast zijn gezet. De vaktitel Misset Horeca staat voor een zware uitdaging. Zowel werkgevers als recruitment bureaus binnen de Horeca krijgt hele zware klappen.

Echter, de meeste recruiters binnen de Food, food retail, Finance, HR, Arbo en Techniek zijn veelal volop bezig met het werven en selecteren van de juiste kandidaten. Weliswaar veel op afstand middels video-calls, maar de recruitment loopt goed door.

Werf jij binnen de sectoren Food, Food retail, HR, Arbo, Bouw, Techniek?
Promoot jouw vacatures met tijdelijk 60% korting (!) via de nieuwsbrieven van Distrifood/ VMT/ ARBO/ PW/ Cobouw/ Installatiejournaal.
Een vacature kun optimaal laten bezorgen bij de beste kandidaten voor 600 EUR, maar nu tijdelijk voor slechts 200 EUR.
Meer dan 10 vacatures per half jaar, dan is de prijs per vacature tijdelijk slechts 150 EUR.

Interesse? Neem s.v.p. contact op met info@recruitersconnected.nl of keesjanmarkens@vakmedianet.nl. Of bel Kees Jan op 06 5025 6076.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.