LVB content marketing

LVB CONTENT MARKETING

LVB is hét nummer 1-contentmarketingbureau in Nederland. Wij geloven dat marketinginvesteringen het best renderen als je over uitmuntende content beschikt. De belofte is eenvoudig: LVB zorgt voor méér merk- en propositiebekendheid én een groeiende omzet.

Marketing en communicatie moeten zorgen voor een groeiende business. Anders doe je in onze ogen iets niet goed. Onze visie is dat we merken sterker maken en leads kunnen binnenhalen door content als brandstof te gebruiken. Content is de brandstof die de marketingmachine laat draaien. Met content kun je merken en consumenten bij elkaar brengen. Met inhoud dus. Met verhalen die opvallen. Daarmee bereik je jouw doelgroep. Die leert jouw merk kennen. En wij leren jouw klant of prospect (beter) kennen. Ons doel: we trekken de juiste klanten met onze marketingaanpak over de streep. Een van onze geheimen? Onze content gieten we in de meeste gevallen in formats. Zonder formats is er zelden onderscheidend vermogen.

Hoe werkt het?

Wij maken content in alle gewenste en wenselijke vormen. En we kennen heel veel trucs om die content effectief bij jouw doelgroep te krijgen. Maar voordat content kan bijdragen aan jouw businessdoelstellingen, gaat er veel werk aan vooraf: strategieontwikkeling, conceptualisatie, planning, et cetera. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van contentmarketing. Ons bureau, dat meer dan vijftig medewerkers telt, heeft alle benodigde disciplines in huis; van strategie, creatie en productie tot media, technologie, distributie en conversie. Dit leidt tot de inzet en productie van (online) videocampagnes, tv-formats, magazines, campagnecontent, public relations en social media campagnes.

LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, Bol.com, Cisco, KPMG, NS, PostNL, Vattenfall en WNF. Het bureau was de afgelopen jaren de grote winnaar van de Nederlandse Content Marketing Awards en wint ook geregeld prijzen buiten Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lvb.nl.

Korting voor leden van Recruiters | Connected

Heb je intresse om te weten hoe het beste Conent Marketing bureau van Nederland je kan helpen met Employer Branding en dat voor een toegankelijke prijs? Neem dan contact op via info@recruitersconnected.nl of bel ons op 033 – 203 50 98 / 06 – 5025 6076.

 

 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.