Impact met werk. Open over salaris.

Wij werven, selecteren, begeleiden en plaatsen toptalent bij onze partners in zowel de private als publieke sector. Onze interimmers zijn gespecialiseerd in Risk & Compliance, Legal, Software en Data.

Slim, snel, open, echt, impact.

Bij Loyal Interim hebben we oog voor elkaar en voor onze opdrachtgevers. We vinden het superbelangrijk dat iedereen bij ons zichzelf kan zijn. Daarom staat zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling van ons team en onze Loyals hoog op de agenda. We werken hiervoor samen met diverse opleidingspartners.

Eén van onze meest onderscheidende kernwaarde: volledige transparantie. Wij zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers.

Benieuwd hoe collega’s het werken bij Loyal Interim ervaren?

Hoi! Mijn naam is Tessa en ik ben werkzaam als recruiter bij Loyal Interim.

Ik vind het ontzettend leuk om de groei van Loyal Interim mee te maken. Het is een jonge en dynamische organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt terugvallen op je collega’s en er wordt altijd wel met je meegedacht over zaken. Daarnaast haal ik veel energie uit de vrijheden die ik krijg en de ruimte die er is om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Hi, Ik ben Dominique, recruiter bij Loyal Interim.

Het leukste aan mijn vak is dat er geen dag hetzelfde is! Ik beheer samen met mijn collega van accountmanagement een eigen portefeuille. Ik heb hierbij het contact met de interimmers en zij met de managers. We proberen onze interimmers zich zo goed mogelijk thuis te laten voelen bij Loyal Interim. Dit doen we door regelmatig contact te hebben en af en toe langs te gaan.

Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Onze beloftes

Optimaal groeien en continu verbeteren

Snelle reactie die altijd leidt tot een oplossing
Slimme keuzes die onze collega’s én opdrachtgevers verder helpen

Een warme cultuur waar onze collega’s thuis kunnen komen
Echte, persoonlijke aandacht en oog voor elkaar

Een nieuwe wereld, een nieuwe manier van werken!

Echt. Slim. Loyal Interim.

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. We zetten ons voor 110% in om meer dan 150 Loyals te begeleiden in hun carrière. Met onze werkwijze zetten wij de wereld van detachering op zijn kop. Onze Loyals worden eerlijker en transparanter beloond voor hun diensten. En samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en studenten- en studieverenigingen maken we dromen waar.  We werken hard aan onze missie om de beste detacheerder van Nederland te zijn. Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij ons team?

Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel resultaat. We werken met een jong en ambitieus team vanuit hartje ‘s-Hertogenbosch aan onze doelstellingen. Jouw dagen op ons toffe kantoor – op de zesde verdieping van de Statenlaan – bieden een perfecte start van je dag met een kop koffie én het mooiste uitzicht over de stad!

Work hard, play smart betekent voor ons dat we ook tijd vrijmaken om onze successen te vieren. Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren we verschillende events voor & met onze Loyals, gaan we regelmatig met elkaar sporten, is het Loyal-Teambuilding-Weekend elk jaar weer legendarisch en genieten we vaak van bourgondisch Den Bosch met elkaar.

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.