Recruiters Connected is de grootste én snelst groeiende club van recruitment professionals.

 

Word lid:

Schrijf je nu in en word gratis lid!

Tip: gebruik je privé e-mailadres,
zodat je onze mails blijft ontvangen als je van werkgever wisselt.

?
?

Je kunt het volgende
van je lidmaatschap verwachten:

  • 16 gratis events per jaar door het hele land:
  • Netwerken met vakgenoten uit jouw eigen regio tijdens netwerkborrels op onze events
  • Praktische kennis over recruitment marketing en recruitment software
  • Hulp bij het vinden van een nieuwe baan of recruitment collega10 gratis events per jaar om kennis op te doen en om te netwerken

Visie en missie

Missie: verbinden en informeren

Recruiters Connected merkt dat er tegenwoordig te veel van recruiters gevraagd wordt. Zij moeten alles kunnen en weten. Je wordt recruiter omdat je goed bent met mensen, niet omdat je zo veel verstand hebt van recruitmentsoftware en marketing. Dit wordt tegenwoordig echter wel van recruiters verwacht. Wij zijn er om kennis te delen. Dit doen wij bijvoorbeeld in de vorm van kennis- en netwerkevents en webinars. Bovendien kunnen recruitmentprofessionals altijd met ons bellen voor vrijblijvend advies over recruitmentsoftware en (marketing-)leveranciers.

Visie: transparantie en eerlijkheid op de markt creëren

Er zijn techbedrijven en marketingbedrijven die goed zijn in hun verhaal en software verkopen, maar die in werkelijkheid weinig goeds bijdragen aan recruitment. Dat vinden wij jammer en onbegrijpelijk. Doordat Recruiters Connected meerdere partners heeft per softwarecategorie, kan zij recruiters onafhankelijk en vrijblijvend advies geven. Zo kunnen recruitmentprofessionals weloverwogen beslissingen maken.

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.