Leuke conclusies zomer-enquête!

Anderhalve week geleden vroegen wij jullie, onze trouwe leden, om een korte zomer-enquête in te vullen. Iedereen bedankt voor de deelname!

Los van dat wij hier nuttige informatie uithalen, vinden we het ook gewoon heel leuk om te weten wat iedereen bezighoudt. En natuurlijk wat jullie zomerplannen zijn 😉 We delen graag wat interessante resultaten!

Hoeveel van de 27 events van Recruiters Connected heb je al bezocht?

Veel van onze leden zijn al 1, 2 of zelfs 3x op één van onze evenementen geweest. Tof! Misschien nog wel leuker om te zien dat er een hele hoop recruiters zijn die nog nooit zijn geweest. Dat betekent: kans op weer nieuwe mensen leren kennen. Denk je nu: “Ohja, die events!” – neem dan even een kijkje op onze evenementenpagina.

Voor welke gastspreker zou je plaats maken in je agenda?

Goed nieuws voor velen van jullie: LinkedIn is ook weer vaste gastspreker op meerdere events in 2025! We blijven ons best doen om onze evenementen zo interessant mogelijk te houden én maken.

Van welk soort tools wil je vrijblijvend meer info ontvangen?

Mooi om te zien dat er genoeg recruitmentprofessionals zijn die het nut begrijpen van recruitmenttechnologie en -marketing. De ultieme krapte van de markt zit er nog aan te komen in 2025. Lukt het nu niet om mensen te vinden? Dan lukt het volgend jaar zeker niet, als je niets verandert aan je tactiek. Wil je even vrijblijvend sparren over mogelijkheden, bel Kees Jan gerust (0650256076).

Wat is van toepassing op jouw zakelijke situatie?

Gelukkig hebben veel van jullie het prima voor elkaar. Goed nieuws! Toch ook opvallend dat er recruiters zijn die openstaan voor niet alleen een nieuwe recruitment opdracht, maar ook voor een vaste baan.

Het is en blijft een zomer-enquête: hoe ziet jouw vakantie eruit?!

Voor de mensen die in Nederland blijven: hopelijk komt het zonnetje door en blijft ze dit keer ook! Voor de rest: heel veel plezier op de camping, in het hotel, onder een tentdoek of in de villa!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.