Leer Raaak kennen!

Raaak Personeel. De lokale werkexpert in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Even voorstellen. 

We stellen onszelf graag even voor. Raaak Personeel is een groeiend uitzendbureau. In 2009 was er 1 vestiging in Alblasserdam. “Het uitzendbureau aan de dijk” werden we genoemd. In 2021 zijn er al 11 vestigingen en meerdere HUBS verspreid door Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. En straks? Dat weet niemand. Maar het is wel onze ambitie om in 2030 exact 30 vestigen te hebben door heel Nederland. En waar we het meest trots op zijn? De afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 10.000 mensen aan fijner en beter passend werk in de buurt geholpen. Kortom: Raaak is de lokale werkexpert. Help jij ons onze ambitie te verwezenlijken?

Werken bij een uitzendorganisatie waar de mens centraal staat. Waar iedereen telt. Waar we niet kijken naar wat iemand ooit fout deed, maar wat iemand nu wil en kan. Klinkt, goed?

Dat DNA, het denken in mogelijkheden en de mens centraal stellen, dat is het DNA van Raaak Personeel. Raaak groeit knetterhard en we hebben nu 14 interne vacatures in Zuid-Holland, Brabant en Utrecht. Alleen met voldoende mensen, kunnen we andere mensen helpen aan een baan.

Overweeg je een switch? Hier enkele redenen om collega te worden:

  • Mensgerichte organisatie: jij mag zijn wie je bent.
  • Winstdeling, teambonussen en goede netto reis- en thuiswerkvergoeding.
  • Gezonde, innovatieve en hard groeiende organisatie.
  • Mooie balans tussen werk-privé met 30 vakantiedagen per jaar.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling en groei, denk aan de Raaak-Academy met coole cursussen, inspirerende trainingen en volledig betaalde opleidingen.

Nieuwsgierig?

Check onze interactieve video of klik direct door naar onze interne vacatures.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.