Kortingen bij partners

Als lid van Recruiters Connected profiteer je van flinke kortingen bij onze partners! Als je hier vragen over hebt of meer informatie wil, kun je altijd contact met ons opnemen.

Vakmedianet

Plaats met 25% korting je vacature op één van de nichewebsites (Cobouw, Distrifood, PWnet, Logistiek en MissetHoreca) én ontvang 10% korting op employer branding.

PW

PW is de belangrijkste informatiebron voor hr-professionals zoals hr-managers. De site heeft 68.000 unieke bezoekers en de digitale nieuwsbrief 23.000 abonnees. Gericht adverteren naar de doelgroep hr-beslissers kan met unieke korting via Recruiters Connected. Deze korting bedraagt 25%.

Flexmarkt

Flexmarkt is de belangrijkste informatiebron voor managers en ondernemers in de flexbranche. De site heeft 33.000 unieke bezoekers en de digitale nieuwsbrief 7.500 abonnees. Gericht adverteren naar de doelgroep kan met unieke korting via Recruiters Connected. Deze korting bedraagt tot 25%.

Brockmeyer

Jobmarketing is niet meer uit de recruitmentbranche weg te denken. Start nu een campagne bij Brockmeyer met 15% korting!

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.