Exclusieve kortingen voor onze leden, bij onze partners

Recruiters | Connected fungeert als nuttig orgaan voor leden om met (hoge) korting inkoopvoordeel te krijgen als zij nuttige recruitment tools willen inkopen, willen investeren in kennis en relevante opleidingen, vakliteratuur willen kopen etcetera. Hierbij een opsomming van een aantal nuttige partners die een exclusieve korting aanbieden aan Recruiters | Connected leden!

 

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
De grootste opleider in Nederland op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit. Vind jouw training!

Exclusieve ledenkorting tot 15%

MEER INFORMATIE


Vakmedianet
Vakmedianet is de leidende B2B uitgeverij in Nederland.
De belangrijkste boeken over Recruitment, HR, HR Management en Arbeidsmarktcommunicatie worden uitgegeven door Vakmedianet.
Boeken zoals Recruitment 3.0 (Jacco Valkenburg) en Employee Experience en Werken aan Werkgeluk (Heleen Mes en Gea Peper).

Exclusieve ledenkorting op HR en HR Management boeken 30%

MEER INFORMATIE


Brockmeyer – Jobmarketing experts
Altijd het optimale bereik van de beste kandidaten en dat voor de scherpste prijs mogelijk!
Brockmeyer Jobmarketing Experts is dé specialist in het inzetten van media voor iedere vacature/ wervingscampagne.

Gratis uitgebreid wervingsadvies of 15% korting

MEER INFORMATIE


Recruitment Accelerator
Dé vacature intake tool
Met de geautomatiseerde vacature intake tool, doorloop je in 8 à 12 minuten online (mobiel & desktop) moeiteloos de vragen, waarmee alle relevante informatie wordt verzameld over de vacature, vacaturehouder en team. Binnen drie werkdagen ontvang je een op jouw doelgroep en door professionals geschreven winnende vacaturetekst met concreet wervingsadvies.

Exclusieve ledenkorting van 100 EUR

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.