Jobtimiser over de meest gebruiksvriendelijke recruitmentsoftware!

Er zijn in de markt voor werving en selectie flink wat systemen beschikbaar maar geen enkel recruitmentsysteem is zo gebruiksvriendelijk als Jobtimiser. Met 10 jaar ervaring in de werving- en selectiemarkt biedt Jobtimiser de ideale tool voor het MKB en de zelfstandige recruiter. Jobtimiser helpt de medewerker binnen de organisatie die verantwoordelijk is voor de werving van personeel. Of het nu een onderdeel is van jouw takenpakket of de voornaamste taak. Binnen een paar minuten kan je een vacaturetekst aanmaken en dankzij onze honderden koppelingen met vacaturebanken bereik je snel en eenvoudig een breed publiek.

Toen we bij Jobtimiser onderzoek deden naar het wervings- en selectieproces zagen we dat het registreren bij vacaturebanken gemiddeld 10 minuten duurt. Het publiceren van je vacature duurt gemiddeld 20 minuten. Als je dezelfde vacature op 10 verschillende vacaturebanken publiceert ben je daar 3 uur en 20 minuten mee kwijt. Als je nog niet geregistreerd bent bij deze vacaturebanken dan kan het hele proces je zelfs 5 uur kosten. Met Jobtimiser ben je binnen een half uur klaar.

Sollicitanten komen overzichtelijk in je Jobtimiser-account terecht. Hier kun je met de sollicitant in kwestie communiceren en overleggen met collega’s binnen je organisatie. Doorsturen van informatie is dus niet meer nodig. Collega’s zijn altijd voorzien van de laatste informatie en ziet altijd het oordeel van die collega’s over bepaalde kandidaten. Met de gebruiksvriendelijke “swimlanes” sleep je gemakkelijk de kandidaat naar een volgende fase van de sollicitatieprocedure. Eenmaal de juiste kandidaat gevonden kun je alle sollicitanten met één druk op de knop netjes informeren en het sollicitatieproces beëindigen.

De lage maandelijkse kosten en de mogelijkheid om per direct het abonnement te beëindigen maken de drempel zeer laag om de werving binnen de organisatie snel te professionaliseren en minder tijdrovend te maken. Het abonnementsgeld kun je eenvoudig terug verdienen met kortingen op betaalde vacaturebanken door de afspraken die wij hebben met die vacaturebanken. Kortingen die kunnen oplopen tot 30% van de prijs die vacaturebanken aan individuele bedrijven rekenen.

Voor de professionele recruiter heeft Jobtimiser recent de mogelijkheid toegevoegd om de werving voor al jouw opdrachtgevers afzonderlijk op te pakken. Zowel jij als jouw opdrachtgever zijn altijd op de hoogte van de status binnen een wervingstraject en kunnen online met elkaar communiceren om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Daarnaast kun je als zelfstandig recruiter eenvoudig Jobtimiser bij je klanten introduceren en gebruiken om het later aan ze over te dragen.

Kortom, Jobtimiser is de betaalbare en ideale recruitmentoplossing voor het MKB en voor de zelfstandige recruiter.

Enkele kenmerken van Jobtimiser zijn:

· Eenvoudige en overzichtelijke presentatie;

· Binnen een paar minuten klaar voor gebruik;

· Onbeperkt aantal gebruikers, onbeperkt aantal vacatures;

· Eigen werken-bij pagina;

· Publiceren op honderden gratis en betaalde vacaturebanken;

· Mogelijk korting bij plaatsing op meerdere betaalde vacaturebanken;

· Geen installatiekosten en lage maandelijkse kosten;

· Per direct opzegbaar dus geen langdurige contracten.

 

Interesse? Neem contact met ons op (mail of chat), bezoek de website of begin vandaag nog met een gratis proefperiode van twee weken.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.