Workation

Is een recruitment workation wat voor jou?

Eén op de drie ZZP’ers gaat op een workation. Lieve recruiter, ben jij die ene? Uit een onderzoek wat KNAB vorig jaar heeft gedaan onder 1.100 ZZP’ers blijkt dat een workation populair is. Voorheen was het eigenlijk not done om tijdens vakantie te gaan werken. Nu plannen we een workation met het doel om ook te ontspannen naast het werk. Veel ZZP’ers doen dit als een extra vakantie waarbij het werk dan niet stilligt. Een workation kan met jouw werk als recruiter natuurlijk ook!

Een week lang werken, leren en ontspanning waarbij alles voor jou is gepland en volledig verzorgd. Zodat jij de tijd efficiënt doorbrengt. Niet alleen voor je werk, maar ook voor de tijd die jij besteed aan ontspanning. Een recruitment workation. Stel je eens voor….

“Je wordt ’s ochtends wakker en de zon schijnt. Er waait een heerlijke zeewind en zowel het zwembad als de zee wachten op jou. De ene dag begin je met een plons in het water. De andere dag met een hike en zie je de zon opkomen. Of je kiest er voor om een ochtend uit te slapen omdat je dit thuis zelden kan doen. Na het ontbijt begint jouw werkdag als recruiter op Bonaire waar je bent omringd door andere recruitment vakgenoten.”

Een recruitment workation kun je uiteraard ook dichterbij huis doen. Alleen in november en januari mis je dan wel het mooie zonnig weer en de warmte. Oftewel: een tropisch klimaat. Helemaal weg zijn, in dit geval bijna 8.000 km verderop in het Caribisch gebied, met andere zelfstandig recruiters levert jou gegarandeerd:

  • Inspiratie en nieuwe inzichten over het recruitment vak
  • Kennis vanuit recruitment training waarvan jullie zelf de inhoud bepalen
  • Een strak plan voor 2024 met focus en doelen, als je hier behoefte aan hebt
  • Persoonlijke ontwikkeling, een coach staat de hele week voor jou klaar
  • Ontspanning! Uitrusten! Op Bonaire doen we ‘poco poco’!
  • Declarabele uren als jij deels voor je klanten blijft werken, bijvoorbeeld elke ochtend

En last but not least: wist jij dat je de kosten voor een recruitment workation voor een groot deel kan aftrekken? Dat scheelt toch weer belasting, niet verkeerd toch?

De recruitment workation week biedt jou een unieke ervaring. Het is de perfecte gelegenheid om terug te kijken op 2023 en vooruit te blikken naar 2024. Of je nu een recruitmentplan wilt schrijven of die lastige search die je al voor je uitgeschoven hebt eindelijk wilt oppakken, deze week geeft je de rust en aandacht om ermee aan de slag te gaan. Je bevindt je te midden van andere recruitment vakgenoten en een ervaren recruitment trainer en coach, waardoor advies en inspiratie altijd binnen handbereik zijn.

Daarnaast staat ontspanning hoog op de agenda tijdens deze week! Je bent immers niet voor niets op een prachtig eiland met een tropisch klimaat. Diverse tours maken onderdeel uit van het programma. We gaan de mooiste stranden opzoeken, als je wil kan je snorkelen of duiken, we maken mooie hikes en gaan met een boot het water op.

En niet vergeten: niets moet! Het is JOUW week.

Eind november is er nog plek voor 1 deelnemer en eind januari nog voor 4 deelnemers. Gun jij jezelf een recruitment workation? Voor 1.827 euro kun je meedoen. Deze prijs is o.b.v. 4 tot 6 deelnemers (één villa met zwembad) en inclusief btw, accommodatie, eigen slaapkamer, bijdrage huurauto voor de groep, elke dag ontbijt + lunch, 1x diner en 2x BBQ, 3 activiteiten en recruitment training en coaching. De prijs is exclusief vliegticket en 4x diner.

Enthousiast geworden en wil je meer weten of gelijk aanmelden? Check dan de site met meer info!

Workation

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.