de recruitment tech survey

Hoe tevreden ben jij over jouw recruitmenttooling? Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2023

Welke recruitmenttooling heb je in 2022 ingezet? Waar ga je in 2023 meer of minder in investeren? En hoe waardeer jij de tools die je gebruikt? Voor de 3e keer houdt Recruitmenttech.nl de Recruitment Tech Survey. Hét onderzoek naar het gebruik van software voor recruitment bij gebruikers. Recruitment Tech Network doneert voor iedere complete vragenlijst die vóór 21 december 2022 is ingevuld € 5,- aan Voedselbank Nederland. Daarnaast krijg je een gratis hardcopy van het rapport of dagticket voor Demo_Day op 6 juni. Tenslotte maak je kans op mooie prijzen zoals tickets voor de presentatie van het rapport tijdens Trend_Day in maart.

Trends & tevredenheid

Het onderzoek de Recruitment Tech Survey bestaat uit twee onderdelen: trends en tevredenheid. In het eerste deel van het onderzoek kijken we naar de trends. Welke recruitmenttooling zijn in 2022 gebruikt en waar wordt meer in geïnvesteerd in 2023? Welke fases van het recruitmentproces zijn het meest geautomatiseerd en welke business drivers zijn het meest belangrijk om recruitmenttechnologie in te zetten. Ook vergelijken we de uitkomsten met het onderzoek van 2021 en 2022.

 • Productkwaliteit: hoe goed zijn de producten?
 • Klantgerichtheid: staat de klant centraal of de oplossing?
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: is product en investering in balans?
 • Innovatievermogen: word product voldoende vernieuwd?
 • Servicegerichtheid: word je goed geholpen bij vragen (helpdesk)?
 • Proactief meedenken: denkt leverancier uit zichzelf mee?

Ook wordt gevraagd in hoeverre een gebruiker de betreffende leverancier zou aanbevelen op een schaal van 1 tot en met 10, de NPS-score. Van alle beoordelingen wordt een ranglijst gemaakt (RT35) die op 13 maart 2023 gepresenteerd wordt tijdens Recruitment Tech Trend_Day. Afhankelijk van het aantal leveranciers dat je beoordeelt, vergt het onderzoek je ongeveer 7 minuten van je tijd.

Gratis rapport of dagticket Demo_Day 2023

Iedereen die tot de doelgroep behoort van het onderzoek (gebruikers van recruitmenttooling aan corporate of bureauzijde in Nederland) kan na het invullen kiezen uit het ontvangen van een gedrukte versie van de Survey in Q1 2023 of en dagticket, incl. seminarprogramma, voor Demo_Day op 6 juni 2023.

Maak kans op mooie prijzen

Daarnaast kun je aangeven of je nog kans wilt maken op een van de mooie prijzen die we verloten:

 • Hardcopy van het rapport óf een dagticket voor Demo_Day 2023 (inclusief seminar programma)
 • Kans op het winnen van mooie prijzen zoals:
  – 2 tickets Trend_Day 2023 (maart)
  – 2 tickets Recruitment Tech Event 2023 (november)
  – € 500,- opleidingscheque van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
  – €250,- voor een zelf te kiezen erkend goed doel (CBF)

Inzicht in de markt

Last but not least geven de uitkomsten van het onderzoek jou en collega-recruiters inzichten in de markt en over welke leveranciers gebruikers het meest tevreden zijn. Vul de Recruitment Tech Survey 2022 hier in. Dat kan tot en met dinsdag 17 januari 2023.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.