Hoe je meer sollicitanten ontvangt met een unieke product-dienstcombinatie

In een krappe en sterk bewegende arbeidsmarkt waar doelgroepen moeilijk zijn te bereiken, zijn de juiste tools en expertise op het gebied van recruitment noodzakelijk. Kandidaten moeten persoonlijk aangesproken worden, je employer brand moet goed zijn en het sollicitatieproces moet snel en duidelijk zijn. Ieder bedrijf ontkomt niet aan deze ontwikkelingen en dat is waar The Next Crowd bij komt kijken.

Nice to meet you
Aangenaam kennis te maken! Wij zijn The Next Crowd, een label van Getnoticed, gelegen in het Limburgse Nederweert.
Sinds 2016 zijn we gespecialiseerd in online werving met onze eigen, specifieke formule. Een unieke product-dienstcombinatie zorgt ervoor dat we snel meer bereik en conversie realiseren voor uitzendbureaus, detacheerders en corporate organisaties.

Onze combinatie, jouw succes
Ons product bestaat uit een (tijdelijke) werken-bij site welke in 72 uur wordt gebouwd. Deze gebruiken wij om de dienstverlening, marketing support en traffic inkoop, optimaal in te richten. Omdat vraag en aanbod snel verschilt maken we het mogelijk om de website aan en uit te zetten middels ons ‘’plug and play’’ systeem. Iets wat wij noemen: boost your recruitment on demand.
Jouw werken-bij site fungeert als visitekaartje voor je bedrijf. In tegenstelling tot je corporate website wordt op deze website je organisatie als werkgever gepresenteerd. Kandidaten kunnen zonder afleiding alle relevante informatie vinden over vacatures, bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden. De marketeers dragen zorg voor de campagnes met als doel: converterende kandidaten. Hierdoor word je geheel ontzorgd tijdens de werving en kan jij je volledig focussen op de selectie van de kandidaten.

De voordelen op een rijtje
✔ Snel en flexibel werven
✔ Online hogere instroom aan kandidaten
✔ Professionele werken-bij site in jouw huisstijl
✔ Online marketingsupport van ervaren marketeers
✔ Traffic inkoop bij onze partners, meer dan 20 jobboards
✔ Vaste abonnementsprijs per maand, zonder opstartkosten
✔ Maandelijks opzegbaar: werven op de momenten dat jullie pieken.

Klant case
Een technische klant gevestigd in Noord-Holland was op zoek naar voornamelijk onderhoudsmonteurs en ploegleiders voor een groot nieuw distributie project. Deze 2 profielen hebben wij middels een specifieke werken-bij site, gericht op deze doelgroep en online campagnes (jobboards, social media, Google Ads) mogen werven.

De werken-bij site heeft één jaar gedraaid. De resultaten mogen er wezen. Middels The Next Crowd hebben ze het gehele project kunnen vullen:

Aantal unieke bezoekers: 23.616
Aantal sollicitanten: 249

Nadat het wervingsvraagstuk vervuld was, is de website offline gegaan en deze zal weer aangezet worden wanneer een nieuw wervingsvraagstuk zich voordoet.

Meer weten?
Wil jij ook snel en flexibel een hogere instroom aan kandidaten op online gebied? Wil jij je employer brand versterken en je recruitment naar een hoger niveau tillen?
Neem dan eens een kijkje op www.thenextcrowd.com of neem contact op!

 

Visual: Klant case: werken-bij website van DHL

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.