Hoe bouw ik een veilige database op?

Sinds 2018 kunnen we er niet meer onderuit, de AVG. Dé wet die het verwerken van persoonsgegevens door organisatie (in Europa) heeft gestandaardiseerd. Met de inwerkingtreding van de AVG veranderde er veel in de wereld van werving- en selectie. Zo mag je kandidaten niet zomaar meer aanschrijven, ze niet uit het niets in een database plaatsen of voor onbepaalde tijd in je dossier bewaren. Maar hoe bouw je dan toch een talentpool op conform AVG? Dit kan!  

In de volledig veilige omgeving van TOOL2MATCH bouw je je eigen database vol potentiële kandidaten voor toekomstige vacatures, volledig AVG proof! Veel organisaties dromen hiervan, want je kan je eigen kandidaat database, ofwel talentpool, benaderen zonder tussenkomst van derden partijen.  

Op basis van de opgegeven tags op kandidaatniveau matcht TOOL2MATCH automatisch kandidaten uit de database met een nieuwe vacature. Handig! 

TOOL2MATCH is ontwikkeld met de gedachte om het werven én selecteren efficiënter en effectiever te maken; vanaf het eerste contactmoment met de kandidaat tot aan het salarisvoorstel of afwijzing. TOOL2MATCH is een middel en geel doel, het moet vooral voor je werken en niet tegen je. 

Gratis demo  

Benieuwd naar de mogelijkheden van TOOL2MATCH? Tijdens een live demo geven wij je graag een rondleiding door de tool, en beantwoorden wij al je vragen. Vraag hier een gratis demo aan. 

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.