HNR | Het Nieuwe Recruitment

Wie je bent, is belangrijker dan wat je hebt gedaan. Daar draait het om bij Het Nieuwe Recruitment. Maar wat houdt dit precies in? En waarom werkt het?

HNR | Het Nieuwe Recruitment is meer dan een gewoon recruitmentbureau. Bij Het Nieuwe Recruitment geloven ze in een persoonlijke en exclusieve aanpak. Elk bedrijf en elke vacature is immers uniek. HNR neemt het gehele recruitmentproces over en voegt daar energie, passie en creativiteit aan toe. Daar komt een hele hoop ‘thinking outside of the box’ bij kijken. Je moet als bedrijf wel een beetje lef hebben om HNR in te schakelen. Het eerste waar je namelijk aan denkt bij solliciteren, is waarschijnlijk een cv. En juist daar kijken ze bij HNR niet naar.

Maar wat doen ze dan wel? Wervingsexperiences!
Een unieke ervaring voor bedrijf en kandidaat. De wervingsexperiences bieden een kans om op een persoonlijke manier kennis te maken. Elke wervingsexperience is anders. Naast een verrassend programma en activiteit, maak je tijdens een wervingsexperience kennis met het bedrijf, de functie en spreek je mensen die daar al werken.
Het doel? Naast een leuke ervaring, wordt er gekeken naar de ideale match door een persoonlijke klik tussen kandidaat en bedrijf.

HNR goes digital
In deze tijd is het niet altijd mogelijk om een wervingsexperience live te organiseren. Ook hiervoor hebben zij een creatieve oplossing: de HNR Digitale Wervingsexperience onder begeleiding van BN’er Jörgen Raymann.

Selecta x HNR
Een wervingsexperience is alleen mogelijk door samenwerking. Samen met Selecta, die bekend staan om hun hoge kwaliteit koffie- en vendingmachines voor zakelijk of horeca gebruik, zijn wij de zoektocht gestart naar de nieuwe International Supply Chain & IT manager FOODIE’S. Op donderdag 3 december heeft deze experience digitaal plaatsgevonden.

Enthousiast geworden of nieuwsgierig naar hoe een wervingsexperience eruit kan zien? Bekijk op de website van HNR verschillende video’s.

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.