Hireserve wordt Ubeeo: een nieuwe naam én ISO 9001-gecertificeerd

Hireserve levert recruitment software voor klanten die corporate recruitment serieus nemen. Daar verandert niets aan; het ATS blijft het resultaat van vasthoudendheid en creativiteit door gedreven professionals. Wat wel verandert is de naam die daarbij hoort. Vanaf 1 april heet het bedrijf Ubeeo. Fonetisch is dat joe-bee-oo, iets dat in de letterlijke zin niet ergens voor staat.

Met trots: Ubeeo

“En precies dat vinden we bijzonder goed geschikt,” vertelt Leon Buijsman, directeur en eigenaar van Ubeeo. “Het is een abstracte en tegelijkertijd onderscheidende en disruptieve naam. Het is precies wat we zochten, ook omdat we dit internationaal heel goed kunnen gebruiken.”

Ubeeo is en blijft specialist in recruitment software. Met ‘Making your candidate experience work’ heeft het bedrijf nu ook een duidelijke pay-off. “We blijven doen waar we al jarenlang heel goed in zijn. De naamsverandering en de nieuwe huisstijl veranderen niet aan het karakter van ons bedrijf. Ze maken het sterker en krachtiger.”

Nieuwe naam, nieuw logo en een nieuwe huisstijl

De nieuwe naam kon niet uitblijven, legt Buijsman uit: “Hireserve was de naam van zowel ons Nederlandse bedrijf als een Britse zusteronderneming. Die splitsing in zusterbedrijven maakten we toen de Brexit werd aangekondigd, onder andere om alle data binnen de EU te houden. Bovendien konden we het ATS daardoor volledig toespitsen op de wensen van de Nederlandse recruitmentmarkt.”

Met de naamswijziging lost Ubeeo verwarring bij klanten op, die met name internationaal soms ontstond als klanten hoorden van zowel de Nederlandse als Britse zuster. “Vanaf 1 april heten we Ubeeo. We hebben een nieuwe naam, een nieuw logo en een onderscheidende nieuwe huisstijl. En omdat we altijd streven naar verdere verbetering hebben we meteen hard gewerkt aan onze ISO 9001-certificering.”

Ubeeo is ISO 9001-gecertificeerd

Ubeeo is ISO 9001-gecertificeerd, dus voor heldere, efficiënte en sterke processen op basis van de internationaal erkende norm daarvoor. “Het is de logische volgende stap na onze eerdere ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging. We bleken al heel veel volgens de norm te doen. Wat dat betreft verandert er niet zoveel, al kunnen onze klanten er dankzij de certificering nu blind op vertrouwen.”

Ubeeo is daarmee de nieuwe ISO 9001-gecertificeerde naam voor recruitment software voor klanten die corporate recruitment serieus nemen. Buijsman besluit glimlachend: “Klopt. We zeggen niet voor niets: making your candidate experience work.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.