Geef vorm aan je nieuwe recruitmentrol bij Hero

De grootste, mooiste en beste worden, dát is onze droom. Daar zetten we dagelijks alles op in. Door de beste mensen aan te trekken, processen doorlopend te optimaliseren, persoonlijke én bedrijfsgroei te realiseren, keihard te werken en veel plezier te maken. Die continue drive om zaken beter te willen doen, zit in onze genen en biedt volop carrièrekansen. 

Sinds onze oprichting in 2007 groeien we hard, zo’n 30% per jaar. Dat willen we blijven doen! Daarom zoeken we momenteel onder meer verschillende recruitmentprofessionals, ter uitbreiding van ons team. We zoeken onder meer een 360 Consultant, Corporate Recruiter, Perm Recruiter en Recruitment Trainees.

Wil jij deel uitmaken van het (groei)avontuur en de successen die wij dagelijks beleven? Hecht je waarde aan een ongedwongen en sterke cultuur én wil je jezelf blijven ontwikkelen? Vind je een gezonde werk/privé-balans bovendien net zo belangrijk als wij? Wij dagen jou uit!

Geef zelf vorm aan je recruitmentjob bij Hero!

Ga met ons in gesprek en geef invulling aan je nieuwe recruitmentjob bij Hero. Neem contact met ons op of check onze vacatures op werkenbij.hero.eu.

Onze cultuur

Doen wat je belooft, hard werken en minstens zo veel plezier maken. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel en we geloven sterk in netwerken, samenwerken en familiegevoel. Onze ambitie brengt bovendien een enthousiaste en energieke groeicultuur met zich mee. Jezelf blijven ontwikkelen, deel uitmaken van een succesvol en gedreven team en de vrijheid om je eigen verantwoordelijkheden te nemen binnen een innovatieve omgeving. Dát is wat werken bij Hero inhoudt.

We zijn gevestigd in een gaaf en modern kantoor in Wognum. Mooi voordeel: je hebt geen last van files als je naar Hero HQ rijdt.

Bekijk de vacatures die wij nu open hebben staan. Wie weet tot snel!

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.