Gezocht: Corporate Recruiter Nieuwegein | Staf | Full-time | 40 uur

‘Ik ben trots op wat wij als recruiters bereiken’! ‘Ik stop niet voordat ik mijn doel heb bereikt’. ‘Ik heb een duidelijke visie op recruitment en weet dit over te brengen op mijn collega`s’. Zet jij dit in jouw motivatiebrief? Dan willen we jou graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van Corporate Recruiter bij BMN in Nieuwegein. Word onze nieuwe beste vriend van de bouw!

Wij zijn BMN. Wij zijn de grootste zakelijke bouwmaterialen leverancier van Nederland! Hoe we dat zijn geworden? Door elke dag alles voor onze klanten te doen, de beste producten te leveren en te werken met een nuchter, professioneel en vooral enthousiast team! Iets voor jou?

BMN heeft een eigen recruitment afdeling want recruitment is een vak apart. De afdeling bestaat momenteel uit een Recruitment manager, een Corporate Recruiter en een Interim recruiter. Je standplaats is Nieuwegein. Hier zijn we standaard op donderdag te vinden. De rest van de week werk je afhankelijk van waar jouw afspraken zijn. Je werkt nauw samen met de regionale HR businesspartners, de hiringmanagers en onze Marketing-communicatiespecialist.

Dit wordt jouw werk
Als Corporate Recruiter bij BMN ben je regisseur van het totale werving en selectie proces. Jouw focus ligt op de werving van onze nieuwe “vrienden van BMN”. Dit doe je door het inzetten van de juiste tools om onze doelgroep te bereiken en het opbouwen van een netwerk binnen jouw focusgebied. Iedere functie is anders en behoeft daarom ook een stuk maatwerk. Je ondersteunt de  managers en de HR Businesspartners bij de uiteindelijke selectie van onze nieuwe collega’s. In alle hectiek zorg je voor een gestroomlijnd proces zodat ook onze sollicitanten weten waar ze aan toe zijn.

Elke dag opnieuw maak jij onze drie recruitment beloften waar: een helder en eerlijk werving & selectieproces, de juiste man – of vrouw op de juiste plek en vakkundig advies.

Een gemiddelde werkdag voor een Corporate Recruiter bij BMN bestaat uit:

 • voeren van vacature intakegesprekken en afstemmen van het wervingsproces met de hiringmanager en HR businesspartners;
 • opstellen van pakkende vacatureteksten;
 • opstellen, uitvoeren en opvolgen van het wervingsplan;
 • cv-screening in samenwerking met de hiringmanager en de HR businessparter;
 • bewaken van onze employer branding strategie;
 • bedenken en uitvoeren van (online) wervingscampagnes in samenwerking met marketing;
 • sourcen, opbouwen en onderhouden van een netwerk van potentiële kandidaten;
 • meedenken en aandragen van verbetervoorstellen, uitvoeren van projecten met betrekking tot onze recruitmentprocessen, -middelen en –tools.

 Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde Hbo- opleiding en je hebt tenminste 3 jaar ervaring als (Corporate) recruiter.
 • Of je hebt saleservaring binnen onze branche en je zou het vak van Corporate Recruiter willen leren.
 • Je staat in ieder geval stevig in je schoenen en durft lastige gesprekken aan te gaan.
 • Je wil jezelf, je collega’s en de organisatie steeds beter maken.
 • Je bent creatief, initiatiefrijk en goed in het plannen van je werkzaamheden.

Dit bieden wij
Jouw salaris wordt bepaald door jouw kennis, kunde en ambitie! Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen per jaar. Bij de standaard uitrusting van een Corporate Recruiter hoort ook een auto, laptop en telefoon. Mocht je nog (ver)bouwplannen hebben; dan is onze  medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen ook altijd fijn!  Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. We groeien nog steeds en willen jou laten meegroeien, bijvoorbeeld via onze eigen BMN Academie. Hier kun je trainingen en opleiding volgen en zo gericht werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Nog even over BMN
BMN is de grootste bouwmaterialen organisatie van Nederland. Met 80 vestigingen zijn wij landelijk breed vertegenwoordigd en in staat om elk bouwproject te doen slagen. Bij BMN vind je een mix van junioren en senioren die elke dag met veel lol, energie en gedrevenheid met onze enthousiaste klanten schakelen. Lijkt BMN je interessant? We verwelkomen je graag en maken je binnen de kortste keren een vriend van de bouw!

Solliciteer
Recruiters Connected verzorgt als exclusieve externe partner de eerste werving en selectie van kandidaten voor deze mooie rol. Solliciteer bij interesse zo snel mogelijk:
Kees Jan Markens
E: kj.markens@recruitersconnected.nl
M: 06 5025 6076

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.