Gezamenlijk recruitmenttools inkopen

Martijn Bosman is initiatiefnemer van Recruitment Team en heilig overtuigd dat recruitment in teamverband zeer goed kan!

Waarom zouden we als ‘eenpits-recruiters’ of kleine wervingsbureaus op eilandjes werken terwijl het regelmatig voorkomt dat de een een vacature heeft en de ander de geschikte kandidaat?

Dit is echter niet de enige reden waarom gezamenlijk de markt op gaan van meerwaarde is. Recruitmenttools delen en gezamenlijk inkopen brengt namelijk ook veel voordelen met zich mee. Want wie heeft een account op een vacatureboard nou 24/7 nodig? Dat zullen niet veel recruiters zijn.

Nu ervaren wij met Recruiter Seats hetzelfde. We hebben nu 3 seats. Bij 6 personen wordt het jaarabonnement zo’n €1.600,- per persoon voordeliger dan bij afnamem van 1 seat. Een extra voordeel is dat je hier projecten met collega recruiters en hiring managers tegelijkertijd kunt delen. Daarom zoeken wij in ieder geval 3 extra anemers.

Doe jij mee?

Neem voor meer informatie of bij interesse contact op met Martijn Bosman.
E-mail: martijnbosman@recruitment-team.com

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.