Gebruik jij LinkedIn wel optimaal?

Goede recruiters maken gebruik van LinkedIn. LinkedIn is het grootste professionele platform waar 95% van jouw doelgroep te vinden is. De meeste recruiters kennen de waarde van LinkedIn en zorgen dat zij zoveel mogelijk potentiële kandidaten in hun netwerk hebben. Daarna hopen recruiters uiteraard dat mensen met wie zijn gelinked de vacatures zien die zij op hun tijdlijn zetten. De echte waarde van LinkedIn is de door de recruiter opgebouwde database aan kandidaten.

In de praktijk blijkt dat kandidaten een LinkedIn profiel aanmaken om zichtbaar te zijn en zeker niet altijd om een nieuwe baan te vinden.

Voor recruiters is het geen eenvoudige taak om ook latent zoekende talent te benaderen met de droombaan die beter past dan hun huidige baan. Hoe mooi zou het zijn als je zowel de groep van zoekende als latente kandidaten kunt bereiken vanuit je eigen database?

Time To Candidate maakt het koppelen van data uit LinkedIn aan CRM/ATS-systemen nu geautomatiseerd mogelijk. Haar data-analisten hebben een tool gebouwd welke recruiters optimaal faciliteert bij het vergroten en verrijken van hun CRM/ATS-systeem door invoer van LinkedIn contacten. Dit betekent dat jij dankzij Time To Candidate vanaf nu als recruiter vanuit je eigen database kandidaten kunt benaderen op niveau van functie, leeftijd en regio, en alle zaken die jij belangrijk vindt.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.