Wees de recruiter die je wilt zijn bij Exactpi

Al meer dan 50 jaar brengen wij bij Exactpi kandidaten en werkgevers bij elkaar. Onze focus ligt op vacatures in o.a. de vakgebieden sales, multilingual, hr en business support. Wij houden van de dynamiek van de arbeidsmarkt. En dynamisch is het. Hier speel jij op in door verrassende kandidaten in beeld te brengen en goede matches te maken voor alle betrokkenen.

Fijn werken bij ons

De 3 regionale teams in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam hebben veel invloed. Op de doelen, op de werkwijze en dus ook op de cultuur. De sfeer binnen Exact is dynamisch en resultaatgericht. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor jouw welzijn met een goede werk-privé balans en ruimte voor lol en ontspanning op z’n tijd. Transparantie, collegialiteit en korte lijnen maken dat het fijn werken is bij ons. Je kunt gemakkelijk even sparren met het management en er wordt echt geluisterd naar jouw ideeën. We doen het echt samen en iedereen is belangrijk!

Yasmin Aouragh startte in oktober 2021 als Recuitment Consultant bij Exactpi. Zij zegt hierover het volgende: “In mijn vorige baan als recruiter draaide alles om geld verdienen. Bij Exactpi wordt er ook hard gewerkt maar is er ook ruimte voor andere dingen. Voor verbinding aangaan met collega’s en voor persoonlijke ontwikkeling. Ik werd hartelijk ontvangen en kan bij al mijn collega’s terecht om even te sparren (of m’n weekend te bespreken). Voor mij voelde Exactpi direct als een warm bad.”

Jouw persoonlijkheid geeft de doorslag

Jouw persoonlijkheid geeft de doorslag voor ons. Ben jij de collega die je zelf graag zou hebben? Kan jij mensen niet alleen het gevoel geven dat je alles voor ze doet om ze aan de juiste werkgever te koppelen, maar maak jij dit ook waar? Dan pas jij in ons team!

Is jouw interesse in werken bij Exactpi gewekt? Check onze vacatures, kijk op Werken bij Exactpi of bel met Shir Leenstra of Kasia Lamens, twee van onze recruitment collega’s. Zij vertellen je graag meer.

Wij nodigen je ook van harte uit om jezelf voor te stellen aan Marjolein Stok, onze operationeel directeur (06 – 22 877 590), dan kunnen jullie samen ontdekken of we matchen. Stuur je liever een CV en motivatiebrief? Die kan je sturen aan stok@exactpi.nl.

We horen graag van je!

DutchEnglish

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.