Exact(ly) where you wanna be

Wil jij een carrière met impact? Werken bij Exactpi betekent werken bij een ambitieus recruitmentbureau. Wanneer je kiest voor werken bij Exactpi heeft dit niet alleen invloed op jouw carrière, maar direct ook op die van vele anderen. Want als Exacter breng jij professionals verder in hun carrière.

Als Exacter ben je altijd hongerig naar groei. Groei in kennis en knowhow, maar vooral groei in jezelf. Dat geldt ook voor Exactpi als organisatie. Daarom moeten we niet alleen constant meebewegen maar ook anders bewegen. Dat begint bij nieuwsgierig zijn, leergierig zijn, nieuwe kennis tot je willen nemen en elke dag willen groeien. Samen met jou.

Waarom werken bij Exactpi

Onze Recruitment Consultants doen alles voor de perfecte match. Daarbij staan de nieuwste technieken en beste wervingskanalen tot je beschikking. Maar uiteindelijk geeft vooral jouw persoonlijkheid de doorslag. Kun jij doorgronden wat een organisatie nodig heeft? Is het carrièrepad van professionals bij jou in vertrouwde handen is? Dan pas jij in ons team.

De sfeer binnen Exact is dynamisch en resultaatgericht. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor jouw welzijn met een goede werk-privé balans en ruimte voor lol en ontspanning op z’n tijd. Transparantie, collegialiteit en korte lijnen maken dat het fijn werken is bij ons. Je kunt gemakkelijk even sparren met het management en er wordt echt geluisterd naar jouw ideeën. We doen het echt samen en iedereen is belangrijk!

Yasmin Aouragh startte eind 2021 als Recuitment Consultant bij Exactpi. Zij zegt hierover het volgende: “In mijn vorige baan als recruiter draaide alles om geld verdienen. Bij Exactpi wordt er ook hard gewerkt maar is er ook ruimte voor andere dingen. Voor verbinding aangaan met collega’s en voor persoonlijke ontwikkeling. Ik werd hartelijk ontvangen en kan bij al mijn collega’s terecht om even te sparren (of m’n weekend te bespreken). Voor mij voelde Exactpi direct als een warm bad.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

 • Direct een vaste aanstelling, als wij ja tegen elkaar zeggen dan menen we dat ook! 
 • Een mooi salaris (indicatie 2500 – 4200 euro) passend bij jouw ervaringsniveau, laat ons gerust weten wat jij waard bent; 
 • Een telefoon(vergoeding) en een laptop van de zaak; 
 • Een inspirerende werkplek in B.offices in Amsterdam, de Koninginnegracht in Den Haag of het HNK in Rotterdam; 
 • Maar ook de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Aantrekkelijke persoonlijke en team bonusregeling; 
 • 25 vakantiedagen plus 6,5 ATV-dagen en ook nog een 1 extra feestdag, oftewel 32,5 dagen vrij! Een bijdrage aan een optimale werk- privé balans. 
 • Onbeperkt toegang tot het persoonlijk ontwikkelplatform Goodhabitz met meer dan 200 trainingen, we hechten veel waarde aan jouw groei en verdieping van kennis; 
 • Een workation naar Barcelona in september en de mogelijkheid om vanuit het buitenland te werken; 
 • Gezellige teamuitjes; 
 • Vitaliteitsprogramma met o.a. yoga en stoelmassages; 
 • Ruimte om een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Kom maar op met leuke projecten die we samen kunnen oppakken of doe eens vrijwilligerswerk onder werktijd. 

Jouw persoonlijkheid geeft de doorslag

Jouw persoonlijkheid geeft de doorslag voor ons. Ben jij de collega die je zelf graag zou hebben? Kan jij mensen niet alleen het gevoel geven dat je alles voor ze doet om ze aan de juiste werkgever te koppelen, maar maak jij dit ook waar? Dan pas jij in ons team! 

Is jouw interesse in werken bij Exactpi gewekt? Check onze vacatures, kijk op Werken bij Exactpi of bel met Shir Leenstra of Kasia Lamens, twee van onze recruitment collega’s. Zij vertellen je graag meer en je vindt ze hier.

Wij nodigen je ook van harte uit om jezelf voor te stellen aan Marjolein Stok, onze operationeel directeur (06 – 22 877 590), dan kunnen jullie samen ontdekken of we matchen. Stuur je liever een CV en motivatiebrief? Die kan je sturen aan stok@exactpi.nl. 

We horen graag van je! 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.