Erica

“Erica is in 1973 opgericht en net als het kruid ‘Erica’ is het onze filosofie om constant op zoek te gaan naar een nieuwe bodem om te groeien. Natuurlijke recepturen om de gezondheid en verzorging te bevorderen, vormen de basis van ons assortiment. Wij bieden duurzame, natuurlijke en biologische gezondheidsproducten voor een eerlijke prijs.

In Nederland zijn onze producten te vinden in meer dan 300 winkels. We hebben 11 flagship stores geopend waar we het volledige assortiment van onze producten presenteren. Kom onze nummer 1 winkel bekijken op Amsterdam Centraal Station. In de winkels beschikken onze collega’s over een schat aan kennis om je te adviseren.

Erica zegt NEE tegen synthetische geur-, kleur- en bewaarstoffen, siliconen en PEG, minerale oliën en genetisch gemodificeerde ingrediënten. En daarom zijn alle producten ‘biologisch’ gecertificeerd door COSMOS. Gezondheid en kracht uit de natuur om jou vanbinnen en vanbuiten te verzorgen, voeden en verwennen!”

Erica

 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.