Enquête

Enquête Recruiters Connected zorgt voor interessante inzichten!

Niet al te lang geleden vroegen wij jullie, onze trouwe leden, een enquête in te vullen. In de enquête vroegen we naar jullie interesse in en kennis over recruitmentmarketing en -technologie. We delen de resultaten!

Recruiters Connected staat voor kennisdeling door verbinding. We vinden het dan ook heel leuk om te zien dat jullie óók graag van elkaar leren. Het allerliefst lezen jullie over collega’s en hun eigen ervaringen en tips. Goed nieuws: wij zijn afgelopen week begonnen met ‘de Tip van de Week’ waarin wij recruitmentcollega’s aan het woord laten. Hopelijk vinden jullie het wat!

Ook op events horen jullie graag ‘echte’ verhalen. We hebben al eens eerder ervaringsdeskundigen aan het woord gelaten en dat viel in de smaak. Wellicht gaan we binnenkort nog meer collega’s uitnodigen om te spreken.

Een ander populair onderwerp is recruitmentmarketing. Hoe positioneer je jezelf, je werkgever en je vacature zó dat potentiële kandidaten je niet alleen vinden, maar ook met je in contact willen komen? Vraagstukken waar veel organisaties mee worstelen. Wij nemen deze behoefte weer mee in onze partnerkeuzes!

Enquête vraagt om eerlijkheid

Het is ook niet heel gek dat jullie geïnteresseerd zijn in recruitmentmarketing. Bijna alle respondenten gaven aan wel meer te kunnen (moeten) doen met marketing. Is dit dan een ondergeschoven kindje binnen de recruitment? Welnee! Je kunt als recruiter simpelweg niet alles weten en uitvoeren. Het is maar goed dat we regelmatig met elkaar samenkomen om te netwerken 😉


Graag meer weten over recruitmentmarketing of -tools?

Stel ons gerust een vraag! Wij helpen je geheel vrijblijvend verder en zorgen dat jij door de bomen het bos weer ziet.

    Share

    Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

    Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.