Een update vanuit Mexico

Kan je je nog herinneren dat ik een aantal weken geleden schreef over onze eerste weken in Mexico? Waar alles destijds nog ietwat zoeken en wennen was, zijn we inmiddels alweer over de helft van ons Mexico-avontuur en bestempelen we onszelf al bijna als ware “locals”. Al zijn we natuurlijk gewoon een van de vele digital nomads die deze plek telt en alles behalve local, maar hé, a girl can dream. 😉  

Toch hebben we er de afgelopen weken alles aan gedaan om ons als echte inwoners van Playa del Carmen te gedragen. Zo weten we iedere hoek van de stad inmiddels met onze ogen dicht te vinden, doen we alles net even wat langzamer en kennen we inmiddels zo’n beetje ieder café bij naam, inclusief het bijbehorende personeel. Dat dit personeel ons en onze standaard bestellingen inmiddels ook uit hun hoofd weet, zegt misschien vooral iets over ons ietwat te frequente bezoek aan de horeca, maar dat terzijde.  

Verder hebben we in de afgelopen weken de omgeving verkend, met tripjes naar onder andere de historische stad Valladolid, het beroemde Chitzen Itza en het paradijselijke Isla Holbox. Je leest het goed, vervelen doen we ons hier zeker niet. Misschien vraag je je nu af: ‘Is er tussen al deze activiteiten door nog wel tijd over is om te werken?’. Jazeker! Maar natuurlijk wel vanuit een hip koffietentje met een iced latte aan onze zijde. 

 

Yara Beij

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.