Een succesvol jaar achter de rug: op naar 2022!

Het gaat goed met ForceFlow en daar zijn we trots op. Wat is er in 2021 allemaal gebeurd en wat staat ons te wachten in het nieuwe jaar? Marc Gruben vertelt!

2021 was een jaar vol ontwikkelingen. ForceFlow is gegroeid en bedient nog meer klanten dan voorheen. Dat werkt motiverend én inspirerend. Het heeft ervoor gezorgd dat we veel nieuwe functionaliteiten aan onze software hebben toegevoegd. Daarnaast is ForceFlow het afgelopen jaar veel vaker in de media verschenen en zijn we zelf actiever geworden op sociale media. Zulk soort dingen hebben bij een technisch bedrijf vaak geen prioriteit, dus het is goed dat we dit nu ook oppakken. Die lijn van functionaliteiten ontwikkelen en zichtbaar worden blijven, willen we graag doortrekken het nieuwe jaar in.

Waar zijn we trots op?

Enerzijds zijn we gewoon heel trots op de software zelf. We hebben een aantal unieke functionaliteiten die het leven van een recruiter makkelijker maken. Zo bevat de mobiele app gelijkwaardige functionaliteiten als de desktop app. Je kunt ForceFlow dus altijd met je meenemen in je broekzak! Onze krachtige zoek- en filterfunctie biedt recruiters snel overzicht en inzicht, wat een hoop werk bespaart.

Anderzijds zijn we heel trots op hoe gebruiksvriendelijk en intuïtief ForceFlow is. Onze klanten blijken na de opstart telkens snel in hoge mate zelfredzaam te zijn en hebben dan ook weinig vragen. Klanten vinden het ook gewoon heel leuk om het meeste zélf te mogen en kunnen doen. De snelste manier om iets leren is immers door het gewoon te proberen. Op die manier worden onze klanten onafhankelijk van ons en dat moedigen we alleen maar aan!

We doen het voor de klant

ForceFlow staat erom bekend te luisteren naar de klant. Maar hoe werkt dat in de praktijk? We hebben verschillende  bevlogen klanten die regelmatig contact zoeken met betrekking tot functionaliteiten. Tijdens het gesprek is het vaak gelijk duidelijk waar tegenaan wordt gelopen. We maken dan direct generieke oplossingen om het product te verbeteren. Zulk soort feedback van klanten is onwijs relevant. We maken het systeem immers voor hen!

Stephan Jacobs: Ik kijk altijd weer uit naar nieuwe functies. We geven nog steeds regelmatig feedback en met elke release zien we dat die is meegenomen. 

Bovendien is het voor ons heel leuk om te horen wat de wensen zijn. Zo kom je erachter dat er onder recruiters onwijs veel verschillende manieren van werken zijn. De een wil weer wat anders dan de ander. Het is heel interessant om al die inzichten mee te nemen. En dat doen we ook echt: elke wens of opmerking registreren we.

Ron Gepaart: Ik miste in het verleden wel eens velden om in te vullen. Ik heb dat aangegeven en alles wat ik miste is toegevoegd en ook nog eens zonder dat de teller gaat lopen!

Wat staat ons te wachten?

Het nieuwe jaar is alweer even geleden van start gegaan. Natuurlijk kijken wij ook naar de toekomst en hebben we plannen en doelen. Toch is het voor ons niet zo zwart-wit. We vinden het vooral belangrijk om onze software betaalbaar, intuïtief en functioneel te houden. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen, zolang onze klanten daar maar baat bij hebben. Wat er in 2022 precies gaat gebeuren, durven we nog niet te verklappen. Dat we er weer een mooi en inspirerend jaar van gaan maken weten we wel!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.