Een speciaal aanbod voor Detacheerders, Consultancy & Netwerkorganisaties

Planet Interim heeft een propositie voor Detacheerders, Consultancy Firms en Netwerkorganisaties ontwikkeld. Hiermee breidt het platform haar diensten uit; van het faciliteren van contact tussen onafhankelijke professionals en hun opdrachtgevers naar een platform dat alle stakeholders op de interim- en freelancemarkt ondersteunt bij matching & sourcing.

Met het nieuw ontwikkelde, hybride Planet Interim company account kunnen organisaties zowel opdrachten plaatsen en professionals vinden maar tegelijkertijd eigen professionals beheren of assisteren en deze professionals eenvoudig in de markt aanbieden. Per organisatie kunnen meerdere contactpersonen, bijvoorbeeld ‘fieldmanagers’, een eigen portefeuille van professionals beheren en vertegenwoordigen. De portefeuille is in geval van vakantie of vertrek met een klik over te dragen aan een collega.

Detacheerders, Consultancy Firms en Netwerkorganisaties verlagen hiermee hun inkoopprijs als zij nieuwe professionals voor samenwerking op interim- of projectbasis zoeken. Planet Interim vraagt namelijk géén marge of bemiddelingsfee, terwijl de organisaties tegelijkertijd ‘eigen’ professionals eenvoudiger op opdrachten krijgen. Planet Interim matcht hen immers dan automatisch met alle relevante opdrachten en projecten van derden!

Lees hier meer over deze nieuwe ontwikkeling.

Meer lezen over het laatste nieuws van Planet Interim voor Detacheerders, Consultancy Firms en Netwerkorganisaties? Klik dan hier.

Voor aanvullende informatie en vragen:

Niels van Berkel, Planet Interim 

nielsvanberkel@planetinterim.nlTel. 020 6424368

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.