Een lange time-to-hire? Zo voorkom je dat!

Als jij het toptalent niet snel aanneemt, doen jouw concurrenten dat! Hoe langer het duurt voordat de sollicitant door de lussen van jouw wervingsproces springt, hoe kleiner de kans dat zij werkelijk bij jou aan boord komen. Een langere time-to-hire resulteert ook in een slechte candidate experience, die ook op de lange termijn schadelijk is voor de reputatie van jouw organisatie.Brockmeyer

Een kandidaat verliezen aan een concurrent? Een slechte reputatie? Dat klinkt allemaal wel erg eng. Dat wil je toch voorkomen? Hoe doe je dat dan?

Door gebruik te maken van technologie om het wervingsproces te versnellen en handmatige taken te automatiseren, kunnen de knelpunten in jouw wervingsproces verdwijnen. Dit hoeft niet eens heel duur te zijn!

Om hier mee te beginnen, vervang je de gedateerde handmatige processen door intelligente automatisering en innovatieve oplossingen. Er zijn veel verschillende soorten tools die je hiermee kunnen helpen.

Zoals…

  • Recruitment-chatbots die in het screeningproces in het wervingsbeheersysteem van jouw organisatie worden geïntegreerd om de time-to-hire te verkorten.
  • Een volledig doorzoekbare wervingsdatabase, waarmee je met een paar klikken toegang hebt tot de informatie van de gewenste kandidaat die je nodig hebt.
  • Een database waar je al het passieve talent in kunt terugvinden, zodat je altijd een pijplijn van talent hebt!

Sneller werven is in het huidige jaar voornamelijk een kwestie van slim je technologie weten te gebruiken. Robots zullen altijd sneller zijn dan mensen. Dus laat die robots je vooral helpen tijdens het werven!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.