Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2022

Welke ervaringen hebben gebruikers van recruitmenttooling met hun leveranciers? Welke leveranciers bevelen ze aan en welke niet? En in welke recruitmenttooling gaan zij meer investeren in 2022? Dat zijn de hoofdvragen van de tweede editie van de Recruitment Tech Survey onder gebruikers van recruitmentsoftware. Dit onderzoek wordt afgenomen door Recruitment Tech Network.  

Trends & tevredenheid 

Het onderzoek de Recruitment Tech Survey bestaat uit twee onderdelen: trends en tevredenheid. In het trenddeel wordt gekeken naar het gebruik van tooling in 2021 en wat gebruikers verwachten in 2022 te gaan doen. In het tevredenheidsdeel kunnen gebruikers aangeven welke leveranciers van recruitmenttooling zij gebruiken en hoe tevreden ze daar over zijn op 6 punten: 

  • Productkwaliteit: hoe goed zijn de producten? 
  • Klantgerichtheid: staat de klant centraal of de oplossing? 
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: is product en investering in balans? 
  • Innovatievermogen: wordt product voldoende vernieuwd? 
  • Servicegerichtheid: word je goed geholpen bij vragen (helpdesk)? 
  • Proactief meedenken: denkt leverancier uit zichzelf mee? 

Ook wordt gevraagd in hoeverre een gebruiker de betreffende leverancier zou aanbevelen op een schaal van 1 tot en met 10, de NPS-score. Van alle beoordelingen wordt een ranglijst gemaakt die in het eerste kwartaal van 2022 wordt gepresenteerd. Afhankelijk van het aantal leveranciers dat je beoordeelt, vergt het onderzoek je ongeveer 7 minuten van je tijd. 

Ga naar de vragenlijst

Gratis rapport of korting RTE22 

Iedereen die tot de doelgroep behoort van het onderzoek (gebruikers van recruitmenttooling aan corporate of bureauzijde in Nederland) kan na het invullen kiezen uit het ontvangen van een gedrukte versie van de Survey in Q1 2022 of korting op het hybride Recruitment Tech Event op 9 juni 2022. Je krijgt €50,- korting op een offline ticket. 

Maak kans op mooie prijzen 

Daarnaast kun je aangeven of je nog kans wilt maken op een van de mooie prijzen die we verloten: 

  • 3 x 2 offline tickets voor het Recruitment Tech Event 2022 op 9 juni 2022 
  • Een Recruitment Tech Workshop van 2 uur bij jou op kantoor 
  • Webinar of livestream vanuit professionele studio van WBNRS 
  • Opleidingscheque van 500 euro van Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie 

Krijg inzicht in de markt 

Last but not least geven de uitkomsten van het onderzoek jou en collega-recruiters inzichten in de markt en over welke leveranciers gebruikers het meest tevreden zijn.  

Vul de Recruitment Tech Survey 2022 hier in. Dat kan tot en met dinsdag 8 februari 2022.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.