Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2021

Hoe veel procent van het huidige recruitmentproces is reeds geautomatiseerd? In welke recruitmenttechnologie gaan we in 2021 meer investeren? En hoe tevreden ben je als gebruiker over de tools die je gebruikt? Doe mee met het nieuwe onderzoek ‘De Recruitment Tech Survey‘ en maak kans op een online Workshop Recruitment Tech van 2 uur met jouw hele team.

Trends & tevredenheid
De survey bestaat uit twee onderdelen: trends en tevredenheid. In het trenddeel wordt gekeken naar het gebruik van tools in 2020 en wat gebruikers verwachten in 2021 te gaan doen. In het tevredenheidsdeel kunnen gebruikers aangeven welke leveranciers van recruitmenttools zij gebruiken en hoe tevreden ze daar over zijn. Zij oordelen op de volgende 6 punten:

  • Productkwaliteit: hoe goed zijn de producten?
  • Klantgerichtheid: staat de klant centraal of de oplossing?
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: is product en investering in balans?
  • Innovatievermogen: wordt het product voldoende vernieuwd?
  • Servicegerichtheid: word je goed geholpen bij vragen (helpdesk)?
  • Proactief meedenken: denkt leverancier uit zichzelf mee?

Ook wordt gevraagd in hoeverre een gebruiker de betreffende leverancier zou aanbevelen op een schaal van 1 tot en met 10; de NPS-score. Van alle beoordelingen wordt een ranglijst gemaakt die in januari 2021 wordt gepresenteerd. Afhankelijk van het aantal leveranciers dat je beoordeelt, vergt het onderzoek je ongeveer 7 minuten van je tijd.

Tot en met 24 december kun je het onderzoek invullen via deze link.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.