Kennis- en netwerkevent

De sprekers van het event 11-08-’22

Donderdag 11 augustus zijn we voor het eerst met Recruiters Connected in Eindhoven. Na meerdere events in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht, werd het hoog tijd om ook eens naar Brabant te gaan. Ben je er ook bij? Dit zijn de sprekers van het event.

BrainsFirst

BrainsFirst is een van de interessante sprekers van het event. Zij zijn expert op het gebied van brain based assessment games. Aan de hand van de resultaten uit games, zien zij wat iemand slim maakt en waar iemand goed in is. Op basis van die data ontvang je shortlists van kandidaten. Doordat deze lijst puur gebaseerd is op data, is hij ook nog eens objectief en bias-free.

EN HR solutions

“Recruitment kan ook anders”. Dat is zeker, en EN HR solutions weet hoe! Met hun slimme recruitmentoplossingen zorgen zij voor een sterk en origineel recruitmentproces. Door middel van offline en online recruitment vinden ze het beste talent voor organisaties die zij nodig hebben om te kunnen groeien. Ze werken vanuit jouw merknaam, ter versterking van jouw employer brand. Recruitment is een specialisme. EN HR staat voor expertise, vernieuwing en partnership.

Brockmeyer

Mede door de krapte op de arbeidsmarkt is programmatic recruitment sterk in opkomst binnen de recruitment. Dit is het bieden op relevante kliks binnen generieke sites, zoals vacaturesites. Dit is handig om te dure vacaturepakketten of jobslots te voorkomen. Echter, het benutten van programmatic recruitment vergt expertise die recruiters bijna nooit hebben. De derde spreker van het event, Stefano Verkooij van Brockmeyer, heeft die kennis en kunde wél!

Maud Kuipers

De meest invloedrijke recruiter van 2020 komt vertellen over strategic recruitment. Maud Kuipers is een ervaren recruiter en neemt ons mee in haar fouten en successen over de jaren. Ze geeft organisaties graag de juiste recruitment bouwstenen voor een goed lopende bedrijfsvoering.

Volgende events

Kun je er nu niet bij zijn? In oktober is ons volgende event alweer. Bekijk hier onze hele planning.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.