BETA Launch completed!

Ondanks de negatieve impact van het virus op de economie en de arbeidsmarkt, zijn er nog steeds leden die bezig zijn met het invullen van vacatures. Recruiters I Connected helpt deze leden bij het aanschaffen van recruitment tools. Daartoe hebben we de pagina ‘Recruitment tools’ live gezet (BETA Launch, oftewel concept). Houd deze goed in de gaten! Wij werken samen met heel veel partners die recruitment tools aanbieden:

  • Leveranciers van ATS-en en recruitment softwares.
  • Sourcing diensten.
  • Bureaus die vacature-teksten optimaliseren.
  • En bijvoorbeeld Jobmarketing partijen;

Zij zorgen er voor dat vacatures optimaal zichtbaar worden bij de juiste kandidaten en dat tegen de scherpst mogelijke prijs i.v.m. de exclusieve leden-korting.

In feite is Recruiters | Connected in deze rol de ultieme inkoopadviseur, inkoopcombinatie. Wij helpen bij het selecteren van de juiste recruitment tools bij betrouwbare leveranciers voor zo min mogelijk geld.

Het selecteren en inkopen van recruitment kanalen, recruitment tools en trainingen is altijd voordeliger via Recruiters | Connected.

Wil je recruitment tools, kanalen of trainingen kopen?

Neem gerust contact op via info@recruitersconnected.nl of bel Kees Jan Markens 06 5025 6076 en klik hier voor de nieuwe recruitment tools pagina.

Bekijk de nieuwe pagina hier!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.