Automation met persoonlijke ondersteuning

Automation met persoonlijke ondersteuning

Recruitment.nu combineert marketing-automation met persoonlijke ondersteuning. In tegenstelling tot veel automation partijen is Recruitment.nu niet gestart vanuit het denken vanuit een tool.

Bij Recruitment.nu gebruiken we alleen automationtools om het onze mensen makkelijker te maken. De belangrijkste processen zoals het selecteren van kandidaten, het beantwoorden en kwalificeren van kandidaten is handwerk. Eigenlijk dus net zoals een recruiter dat zelf zou aanpakken. Door repeterende processen te automatiseren en een uitstekend ATS weten we het maximale voor onze opdrachtgevers te bereiken.

Doordat wij echte specialisten zijn, kunnen wij dit voor een vast bedrag per maand realiseren. De kosten zijn lager dan een halve junior FTE.

Waar voldoen onze kandidaten aan?

Recruitment.nu is echt gestart als sales- en marketingorganisatie. De doelstelling is gekwalificeerde kandidaten voor onze opdrachtgevers te genereren. Hiervoor gebruiken we de beste tooling die er is. Dit combineren we met commerciƫle medewerkers die meedenken en kandidaten vooraf en tijdens het proces kwalificeren. Kandidaten die wij aanleveren hebben de volgende kenmerken:

  1. ze hebben de juiste werkervaring
  2. ze staan open voor een nieuwe uitdaging bij jouw bedrijf of bij je opdrachtgever
  3. ze zijn exclusief voor jou benaderd

Wil jij weten hoe slimme automation met persoonlijke ondersteuning precies werkt? Onze basis is LinkedIn, dus zoek ons eens op en stuur ons een bericht!

______________________________________________________

Lees hier meer over onze nieuwe partner SocioMerce!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.