Altijd actueel inzicht in de arbeidsmarkt met Jobdigger

De arbeidsmarktdata van Jobdigger biedt een compleet en actueel overzicht van de arbeidsmarkt. Als snel groeiend artificial intelligence- en databedrijf weten klanten ons te vinden voor relevante data die zij inzetten voor een sterkere marktpositie. De arbeidsmarktdata van Jobdigger ondersteunt organisaties bij hun leadgeneratie, wervingsactiviteiten en mobiliteitstrajecten.

Een compleet en actueel overzicht van alle gepubliceerde vacatures
Met Jobdigger vind je eenvoudig de vacatures voor een bepaalde functietitel binnen een plaats, regio, zoekgebied of straal in Nederland, België en Frankrijk. Om zeker te zijn van relevante resultaten, kun je filters in stellen. Zo stel je bijvoorbeeld in dat je alleen vacatures van bedrijven wil ontvangen door bemiddelaars uit te sluiten.

“Elke dag ‘spideren’ we meer dan een miljoen bronnen om alle actuele vacatures te vinden. Deze vacatures worden door ons verrijkt met bijvoorbeeld KvK-en CBS-informatie en gecategoriseerd, zodat ze makkelijk doorzoekbaar zijn. Het belangrijkste voor de gebruiker gebeurt aan de voorkant, waarbij hij of zij alle informatie op een prettige manier kan aanpassen, filteren en analyseren.”

Inzicht in markt en organisatie
Jobdigger geeft je direct toegang tot onder andere markt- en bedrijfsanalyses over jouw prospects, leads en bestaande klanten. Deze informatie kun je gebruiken tijdens bijvoorbeeld leadgesprekken. Daarnaast kun je via Jobdigger Insights meer over de kenmerken van jouw doelgroepen en (mogelijke) kandidaten, de pullfactoren of over hun internetgedrag achterhalen: op welke websites en apps komen zij wanneer ze op zoek zijn naar een baan?

Updates direct vanuit jouw salesfunnel
Binnen Jobdigger label je direct interessante bedrijven als prospect, lead of klant. Gebruik deze online salesfunnel om jouw kansen op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Stel vervolgens in voor welke bedrijven je dagelijks updates met nieuw geplaatste vacatures in jouw mailbox wil ontvangen. Je kunt jouw portfolio eenvoudig matchen met de data uit jouw CRM-of recruitmentsysteem.

Maak kennis met de arbeidsmarktdata van Jobdigger
Benieuwd hoe de arbeidsmarktdata van Jobdigger jou kan helpen? Onze data-experts zitten klaar om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan.

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.