Als lid kun jij van kortingen profiteren!

Een van de vele voordelen die jij hebt als lid van Recruiters | Connected, is het krijgen van korting op recruitmenttools. Lees hieronder met welke partners wij wat voor deals hebben gesloten.

Benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem even contact met ons op. Dan bekijken we samen wat we eventueel voor je kunnen betekenen.

Recruiter University is het #1 opleidingsinstituut voor arbeidsmarktcommunicatie & recruitment. Je kunt bij hen terecht voor meerdaagse opleidingen en workshops.

Na een training bij Recruiter University ga je naar huis met een hoofd vol nieuwe inzichten waarmee je morgen al het verschil kunt gaan maken. Elke training is ook incompany beschikbaar.

Als lid van Recruiters | Connected ontvang je tot 15% korting bij Recruiter University.


Vakmedianet is de leidende B2B uitgeverij in Nederland en stelt kwalitatieve (redactionele) content centraal om vakprofessionals optimaal te bedienen.

De content wordt gepubliceerd in en op magazines, websites en digitale nieuwsbrieven.

Als lid van krijg je 25% op het publiceren van vacatures op sites zoals Cobouw en Distrifood.


Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Dit is dé opleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Met 50 open inschrijvingstrainingen en incompany trajecten leidt de Academie duizenden professionals op.

Jij ontvangt 15% korting op een selectie van trainingen bij de Academie.


Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is dé specialist in het inzetten van media voor iedere vacature/wervingscampagne.

Jij krijgt een korting van 10% op de al laagst mogelijke prijs voor jobmarketing campagnes.

 

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.