Academie voor AMC

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is dé opleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Als interimmer is niets belangrijker dan op de hoogte zijn van de laatste arbeidsmarkttrends, strategieën en wervingsoplossingen om waarde te kunnen blijven leveren voor je opdrachtgever. In de war for talent is het essentieel om de beste kandidaten als eerste te vinden, bereiken en verleiden. Met ruim 50 open inschrijvingstrainingen en incompany trajecten leidt de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie duizenden professionals op het gebied van HR, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en werving & selectie op.

Korting voor leden van Recruiters | Connected

Als lid van Recruiters | Connected ontvang je 15% korting op een selectie van de trainingen bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie (op basis van beschikbaarheid). Heb je interesse in de opleidingen van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. En wil je gebruik maken van de korting voor onze leden? Neem dan contact op via info@recruitersconnected.nl of bel 033 – 203 50 98 / 06 – 5025 6076. Wij kijken dan of de korting ook van toepassing is voor de training van jouw keuze.

 

 

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.